Kurti jep detaje nga takimi me Allens: Diskutova për reformat demokratike të bëra në vendin tonë dhe mbështetjen kryesore të SHBA-së

Kurti ka dhënë detaje rreth këtij takimi, duke thënë se e njoftoj nënsekretaren amerikane për reformat e mëdha demokratike të bëra në Kosovë dhe mbështetjen kryesore të SHBA-së.

”Diskutova për reformat e mëdha demokratike të bëra në vendin tonë dhe mbështetjen kryesore të SHBA-së.” ka shkruar Kurti në platformën ”X”.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights