Këto janë vendet që do të mbesin pa energji elektrike sot

KEDS ka njoftuar se sot do të kryhen punime të domosdoshme në sistem dhe për pasojë në disa vende do të ketë mungesë të energjisë elektrike.

Orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Nga NS 110/35/10[kV] Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Prelluzha (kodi:18024003) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Plemetin, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotin, Zhilivodë, Strovc, Bequku dhe Hamidi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi i trasesë.

Punime nga pala e tretë

Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20[kV] J10 Dalja nr.5 PR2-PR7 (Kodi: 11000076) prej orës 08:00 – 08:15 dhe 10:45 – 11:00

Vendet: Ndue Perlleshi (një pjesë), Shaqir Ingrishta (një pjesë), Enver Maloku (një pjesë), Ukshin Kovaqica (një pjesë), Theodor Muzaka (një pjesë), Muharrem Fejza (një pjesë) dhe Ahmet Korenica (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm për realizimin e punimeve që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Nga NS 110/10(20[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20[kV] J27 Dalja nr.5 PR7-PR2 ( kodi: 19000076 ) prej orës 08:00 – 08:15 dhe 10:45 – 11:00.

Vendet: Një pjesë e rrugës Muharrem Fejza në afërsi të shkollës.

Arsyeja: Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm për realizimin e punimeve qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

NS 110/35/10 [kV] Prishtina 1

Nga Dalja 10[kV] J23 Komuna e re do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Përroi i Njelmët- Zhvillim dhe përforcimi rrjetit (Kodi: 10000015135) prej 10:00 – 14:00

NS 10/0.4[kV] TS TSBmet.400kVA Petrit Sinani “SACH” L.L.C. (Kodi: 10000015169) prej 10:00 – 14:00

Vendet: rr.Tirana dhe Ramiz Cërrnica.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Nga TS 110/10(20)kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkabaj (kodi: 15019002) nga ora 10:30 deri 15:00.

Vendet: Shkabaj,pjese te Mazgitit,”American School of Kosova,Ibrahim Bacaliu “HIB PETROL” shpk,gim Lluka “Radio TV-DUKAGJINI”SH.P.K,Iber Lepenci,Ambullanta (e Kek-ut),Lagje e Re Hade- Shkabaj,Agim Gashi NTP “AGIMI COM,BAST Trade

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Pejë

Nga NS 35/10[kV] Gurakoci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zallqi (Kodi: 50052003) prej ores 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) nga ora 10:30 deri ora 15:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq Xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

Nga NS 110/35/10 [kV] Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmagjë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi i trasesë.

Nga NS 110/35/10 kV Theranda do të nderprehet:

Dalja 10kV Shiroka (kod: 32000019)prej orës 09:00 deri në orën 11:00

Vendet: Fshati Shirokë, një pjesë e rrugës 560 Brigada 123,Sopije,Dubrave

Arsyeja: Ndërprerje emergjente,, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve 10 kV. – shtimi i vajit në transformatorët 10/04.kV.

Nga NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Mushtishti (kodi: 32000002) prej ores 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve 10 kV. – shtimi i vajit në transformatorët 10/04.kV.

Ferizaj

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Gaçka (kodi: 40042002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Njoftime për punime KOSTT-i

NS 110/35/10[kV] Lipjani

Nga Dalja 10[kV] Sllovia do të ndërprehen:

Këto nëstacione nga ora 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4[kV] Llugaxhi (bazenti) (Kodi:41000003098)

NS 10/0.4[kV] Smallush IV (Langët) (Kodi:41000003092)

NS 10/0.4[kV] Milazim Emrush Konjufca (Kodi:41000003099)

NS 10/0.4[kV] Marevci (Kodi:41000003096)

NS 10/0.4[kV] Pompat e ujit (Gadime) (Kodi:41000003097)

NS 10/0.4[kV] TS.Gllavicë (Kodi:41000003193)

NS 10/0.4[kV] TS.Marevc- Menderesi (Kodi:41000003194)

NS 10/0.4[kV] Marevc- Feim Shabani (Kodi:41000003243)

NS 10/0.4[kV] Gadime e Ulët (Kodi:41000003401)

NS 10/0.4[kV] Autostrada (Kodi:41000003435)

Vendet: Një pjesë e Llugagjive, një pjesë e Smallushës, Pompate Ujit Gadime, një pjesë e Gllavicës, një pjesë e Marevcit, një pjesë e Gadimes së Ulët, dhe një pjesë e Autostradës.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, punimet që do të kryhen në riparimin e OPGW në LP 420/1 NS Kosova B – NS Ferizaj 2.

NS 110/35/10[kV] Lipjani

Nga Dalja 10[kV] Banullë do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Mareci ( Kodi: 41000012465) Prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Marecit.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, punimet që do të kryhen në riparimin e OPGW në LP 420/1 NS Kosova B – NS Ferizaj 2.

Mitrovicë

Nga NS 110/10[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 20 [kV] Runiku(Kodi: 74000005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bajë, Çiatk, Qubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runikë, Runikë-Lagjja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamija, Suhogrll dhe Vitak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive- ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi i trasesë.

Gjakovë

Nga TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Ekektrom – Deva (kodi: 81000003) nga ora 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i vajit në TS Spitali N. Rexha (81000003050).

Gjilan

Nga NS 110/35/10[kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Gërmova (kodi: 61067003) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban, Dëbelldeh, Buzovik, Binqa, Shushtë, një pjesë e Kabashit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi i trasesë

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights