23 C
Pristina
E mërkurë, 19 Qershor, 2024

Ilahitë anti-amerikane në shqip, Hoxha Limani: Në ilahi s’duhet të ketë thirrje për dhunë e vrasje

Hoxha Enes Limani ka folur për ilahitë antiamerikane në shqip që po shpërndahen kohët e fundit dhe rrezikun e tyre.

Limani ka thënë se prej këtyre ilahive të kësaj natyre është vetëm një dhe sipas tij nuk ka asnjë lloj elementi që mundet të tërheqë.

“Unë këtë të ashtuquajturën e kam parë para disa viteve nuk është aktuale fatmirësisht është e vetmja e kësaj natyre. Në parime islame, ilahia nuk është diçka e detyruar që të ngarkon që me qenë obligative që me iu përmbajt asaj”.

“Aty nuk ka asnjë lloj elementi që mundet të të tërheq, qoftë zëri i bukur apo modaliteti, këtë nuk ja vlen ta dëgjosh. Në ilahi nuk duhet të ketë thirrje për dhunë e për vëlla-vrasje”, ka thënë Limani në Klan.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights