Fadile Kryeziu përshëndetet me lajmet në televizion, kjo është arsyeja

Fadile Kryeziu është zonja e lajmeve qendrore në Televizionin Publik të Kosovës.

E shohim prej shumë vitesh në ekran, gjithmonë elegante, e rafinuar dhe tejet e kujdeshme.

Spikerja ikonike e lajmeve ka arritur moshën 65 vjeçare dhe siç kuptojmë është penzionuar.
Mbrëmë ka qenë edicioni i fundit i lajmeve për figurën më serioze të ekranit në Kosovë.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights