Durmishi: Rruga Prishtinë – Podujevë përfundon sivjet

Zëvendësministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi, në emisionin CONTEXT në ATV, tha se rruga Prishtinë – Podujevë, është duke ecur në bazë të planit dinamik qysh prej momentit kur janë nënshkruar kontratat.

Ai tha se ndërtimi i kësaj rruge përfundon sivjet.

“Kurse projektet tjera, rruga për Podujevë tashmë është duke ecur mirë. Pasi që e kemi bërë projektin, e kemi bërë elaboratin e shpronësimit, i kemi nënshkru kontratat, kemi fillu punën, ajo sivjet përfundon. Komplet rruga Prishtinë – Podujevë, është duke ecur në bazë të planit dinamik qysh prej momentit kur janë nënshkru kontratat”, tha Durmishi. /atvlive.tv

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights