Besnik Berisha zgjidhet kryetar i Odës së Avokatëve të Kosovës

Oda e Avokatëve të Kosovës në mbledhjen e rregullt të Kuvendit Zgjedhor të saj, zgjodhi Kryetarin, Nënkryetarin dhe anëtarët në organet tjera.

Me shumicë votash në krye të OAK-së u zgjodh avokati, Besnik Berisha, i cili mposhti kundërkandidatët e tij, Behar Ejupi, Nasuf Hasani dhe Yll Zekaj.

Në votim kanë marrë pjesë 83 delegatë, të cilët janë të pranishëm në këtë Kuvend Zgjedhor.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights