Bëhu gati për orën verore, ja dita ku ndërrohen akprepat e orës

Ne muajin mars behet gati dhe nderrimi i ores verore ku akrepat e ores do te zhvendosen 1 ore perpara.

Pra nga data 31 mars do te kemi me shume rreze dielli dhe do te flem me pak.

Si gjithmon nderrimi i ores behet ne mesnate ku ora 2:00 do te jete 3:00.

Ndryshimet bëhen të dielën e fundit të muajit marsit dhe të dielën e fundit të tetor.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights