A ka diçka përtej vdekjes? – Flet fizicienti, Jahja Kokaj

Fizicienti, Jahja Kukaj në emisionin “Gallatë me Arben Ahmetin” është pyetur se a ka jetë pas vdekjes.

Ai ka treguar se një histori ku ka treguar edhe pse ka vdekur një person, energjia e një personi është i pavdekshëm, raporton Gazeta10.

Kur motrës time i vdiç bashkëshorti, ajo u trishtua shumë dhe ai në mënyrë ledhatuese i tha se të betohem në shkencën time, diturinë time dhe krejt asaj që i besoj që burri yt nuk ka vdekur dhe ai është i gjallë, ndërsa ajo po i thotë se atë e ka shkelur një kamionë si mund të jetë i gjallë, e kam parë copë e grimë tani ai është varrosur, dhe i thotë po po por ajo pjesa e signalit të mençur që është kryesorja për egzistencën e trupit, ndërsa informacioni edhe energjia janë të pavdekshme dhe energjia vetëm transformohen prej një forme në formën tjetër, dhe bëhet pjesë e kozmosit”, tha ai në Kanal10.

Sipas tij edhe pas vdekjes informacioni për një person është i pavdekshëm./Gazeta10

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights