26.7 C
Pristina
E shtunë, 22 Qershor, 2024

“1000 euro duhet me pasë pagën”- Qytetarët tregojnë pagën ideale që iu nevojitet për të jetuar në Kosovë

Tash e sa kohë, pagat janë një çështje diskutimi për qytetarët në vend pasi sipas tyre pagat aktuale nuk janë të mjaftueshme, për të kaluar muajin.

Disa qytetarë në Ferizaj kanë treguar pagën ideale që iu nevojitet për të jetuar në Kosovë.

“Varet prej shkollimit, pra në bazë të standardit, diku rreth 500 euro mendoj”, u përgjigj një qytetar.

“Ai që nuk ka shkollim, mendoj që duhet paguar 400-500 euro, ndërsa ai që ka shkollim mendoj që deri në 1000 euro do të ishte mjaftueshme”, tha një tjetër qytetar.

Ndryshe, sipas qytetarëve pagat e ulëta e inflacioni i lartë janë disa nga arsyet, që po i shtyjnë të rinjtë të mendojnë, që të largohen nga Kosova dhe t’i drejtohen shteteve të Evropës./atvlive.tv/

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights