Prishtina G Talks, “Gruaja Lidere” me Grida Duma vjen në Klan Arena

Prishtina G Talks, një ngjarje e organizuar nga Grida Duma Event, do të mbahet më 9 Mars në Klan Arena, duke sjellë temën “Gruaja Lidere”. Ky event është pjesë e nismës për të nderuar dhe promovuar rolin e gruas në shoqëri, duke theksuar fuqinë dhe ndikimin e tyre në çdo sferë të jetës.

Ky aktivitet do të udhëhiqet personalisht nga Grida Duma, një personalitet i njohur dhe frymëzues në skenën mediale dhe shoqërore në Kosovë. Gjatë kësaj ngjarjeje, do të ketë biseda dhe diskutime rreth roli dhe sfidat që hasin gratë në udhëheqje.

Tema “Gruaja Lidere” ka bërë që shumë njerëz të jenë të interesuar për këtë ngjarje, treguar nga shumë reagime dhe entuziazëm.

Biletat me zbritje për këtë event mund të blihen duke kontaktuar në numrin e telefonit 048 488-882 apo përmes e-mailit: [email protected].

Prishtina G Talks sjell një mundësi të shkëlqyer për të mësuar dhe frymëzuar nga rrugëtimi i grave në lidership. Ngjarja pritet të sjellë energji dhe motivim për të gjithë pjesëmarrësit, duke pasuar me histori dhe eksperienca të fuqishme nga gratë lidere në fusha të ndryshme.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights