“Deri në 5000 euro…”, shitësi tregon shumën marramendëse që një kosovar harxhoi për të blerë mjete piroteknike

Mjetet piroteknike si çdo vit janë mjete që përdoren nga fëmijët e deri tek moshat madhore sidomos gjatë festave të fund vitit ku në këtë formë e shprehim gëzimin e ndërrimit të motmoteve, shkruan Gazeta Infokus.

Mirëpo edhe shuma që shpenzojmë për blerjen e tyre është marramendëse.

Ekipa e Gazetës Infokus është interesuar për çmimet e mjeteve piroteknike që janë këtë vit e ku shuma që një kosovar shpenzon për to është tejet e madhe.

“Më e lira është 50 cent dhe shkon deri në 900 euro, deri në 5000 euro është shuma që shpenzojnë”, tregon shitësi i mjeteve piroteknike.

Ndryshe për të ditur më shumë për çmimet “petardeve”, siç i quajmë ne ndiqeni storien më poshtë.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights