Daily Archives: Maj 5, 2023

spot_imgspot_img

“Problemi” i të “keqës” dhe Zoti si Monorealitet

Shkruan: Drilon Gashi Sipas konceptit Neoplatonik Zoti është absolutisht përtej të gjitha atributeve, Intelekti i Parë është krijimi i parë dhe përjetësisht i përsosur i...
Verified by MonsterInsights