archive9 Nëntor, 2022 - 23:17

Biznes

Rritet çmimi i vezëve dhe sheqerit në Kosovë

Rritja e çmimeve për produktet bazike nuk ka të ndalur në Kosovë. Çmimi i sheqerit ka arritur në rreth 6 euro për 5 kilogramë. Sipas përditësimit më të fundit të çmimeve nga Agjencia e Statistikave të Kosovës(ASK) të produkteve bazike, vërehet se lëvizje e çmimit këto ditë është shënuar edhe...