archiveTetor 2022

Lajme

MPB: Pas 21 nëntorit, gjobë 150 euro për targat serbe

Nga data 1 nëntor, të gjithë pronarëve të makinave me targa serbe në Kosovë, do t’iu shqiptohet masë qortimi me kërkesë për t’u drejtuar në Qendrën e Regjistrimit të Automjeteve. Kështu ka thënë për Radion Evropa e Lirë, Nora Fetoshi, zëdhënëse në Ministrinë e Punëve të Brendshme të Kosovës. Sipas...
Lajme

“Beogradi me ndihmën e Moskës po provon të parandalojë dënimin e Karagjiçit për gjenocid” – Alarmojnë shoqatat e Srebrenicës

Shoqata e Viktimave dhe Dëshmitarëve të Gjenocidit të Srebrenicës si dhe Lëvizja e Nënave të Srebrenicës dhe Zhepas u kanë dërguar letër zyrtarëve të Kombeve të Bashkuara, Mekanizmave të Mbetura të Tribunalit Ndërkombëtar të Hagës si dhe Mbretërisë së Bashkuar, raporton gazeta online Reporteri.net. Në letër kërkohet “…të mos bini...
1 2 3 88
Page 1 of 88