archiveSafet Gërxhaliu

Lajme

Safet Gërxhaliu për tërheqjen e Trustit: Fyti është vëllai i detit

Vendim për t’u përshëndetur. Ky është gjykimi i Safet Gërxhaliut për ekzekutimin e ndihmës prej 100 euro për 220 mijë punëtorët e sektorit privat, por edhe pakon 100 milionëshe në përgjithësi. Megjithatë ish-kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, ka thënë se ky vendim vetëm zbut problemet e qytetarëve. “Nuk është...
Lajme

Endrit Shala i dha rast edhe Safet Gërxhaliut të tallet me të: Ky vendim do t’iu shërbejë gjeneratave të reja për satirë dhe komedi

Ekonomisti Safet Gërxhaliu, ka thënë pas vendimit të Ministrit në detyrë të Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shalës për reciprocitet ndaj Maqedonisë së Veriut në patate dhe mjaltë se Kosova është shndërruar në eksperiment. “Vendimet e tilla ‘ad-hoc’ më kohën kur Qeveria është në dorëheqje e dëmtojnë Kosovën. Kur flasim për...