archivePolicia e Kosovës

Lajme

Nëse e shihni këtë person, lajmërojeni menjëherë policinë

Gjatë zhvillimit të hetimeve nga ana e sektorit të hetimeve rajonale DRP-Pejë, në disa raste të ‘grabitjeve’ që kanë ndodhur gjatë vitit 2018 dhe 2019, janë siguruar disa foto dhe video të një personi të dyshuar, i cili për momentin është i paidentifikuar, i panjohur për Policinë e Kosovës. Policia...
Lajme

Ja sa do ta ketë rrogen një polic i Kosovë me ligjin e ri për pagat

Këto ditë po flitet shumë për Ligjin për pagat, pas pakënaqësive të shumë sindikatave. Projektligji i ri për pagat ka shkaktuar një katrahurë, duke i çuar në grevë disa sektorë. Pos kundërshtimeve të mëdha nga subjekte opozitare rreth këtij Projektligji, kundërshtime po ka edhe nga sindikatat, raporton RTV Dukagjini. Ani...
1 2 3 11
Page 1 of 11