archiveIsa Mustafa

Lajme

Mustafa: Shtëpia po kallet, qeveria po krihet

Shtëpia po kallet, e qeveria po krihet! Kështu e përshkruan situatën aktuale në Kosovë, ish kryeministri i Kosovës Isa Mustafa. Në disa përgjigje në pyetjet me shkrim për Periskopin ish- kreu i LDK-së, vlerëson se pozicioni i Kosovës në rrafshin ndërkombëtar, por edhe të brendshëm është në pikën më delikate....
Lajme

Mustafa: Liberalizimi është dashur të ndodhë në vitin 2016

Tashmë kosovarët mund të lëvizin pa viza nga janari i vitit 2024 pas votimit të sotshëm në Parlamentin Evropian. Por, ish-kryeministri Isa Mustafa ka vlerësuar se lëvizjen e lirë kosovarët e kanë merituar qysh në vitin 2016. Për këtë vonës të madhe, Mustafa ka fajësuar ata që e kundërshtonin demarkacionin...
Lajme

Mustafa: Qeveria “Kurti” ka logjik të shteteve socialiste

Ish-kryeministri i vendit Isa Mustafa ka deklaruar se qeveria akutuale po tenton që të kontrollojë marzhën e fitimeve të kompanive private. Sipas tij Kosova ka ekonomi të lirë të tregut dhe kjo është e rregulluar dhe garantuar edhe me kushtetut ndërsa veprimet e vazhdueshme të qeverisë aktuale janë një koncept...
1 2 3 28
Page 1 of 28