Shkëlqeu në mbrëmje të maturës, kaq shpenzoi kjo maturante

Mbrëmja e maturës është një ditë e veçantë për nxënësit e shkollave të mesme.

Ky organizim shënon edhe përfundimin e mësimit të shkollës së mesme dhe kalimi në një etapë tjetër të jetës e qe janë studimet në universitet, raporton ORAinfo.

Andaj maturantët kujdesën qe në këtë festë të duken sa me bukur.

Ata përpjekjen qe të vishen sa me unik qe të jenë me në qendër të vëmendjes.

Mirëpo ka pas edhe nga ato maturante që kanë shpenzuar pak dhe është dukur bukur.

Ajo thotë për mbrëmjen e maturës ka shpenzuar vetëm 50 euro, ndërsa ka edhe një kërkesë për maturantet që shpenzojnë shumë. /ORAinfo/

Ndërsa deklaratën e plotë e gjeni edhe në facebook në faqen raporto24.com:

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights