“Guri i dëshirave”, seriali më i ri në ATV!

“Guri i dëshirave”, një dramë familjare e sapo realizuar nga një nga produksionet kinematografike më të mira në Turqi.

Vjen në ATV, çdo mbrëmje, për të sjellë rrëfimin e familjes së Mustafasë, nga një lagje e varfër e Stambollit, i cili detyrohet të gjejë zgjidhje për ta shëruar gruan e tij të sëmurë.

Ai do të dënohet për një krim që nuk e ka kryer, ndërsa vajza e tij e vogël Xhemre, dërgohet në një qendër për fëmijë jetimë, e ku do të adoptohet nga një familje e pasur për ta shpëtuar të birin e tyre.

Çdo mbrëmje, vetëm në ATV mund të zbuloni se çfarë fati i pret Mustafanë dhe familjen e tij teksa lundrojnë nëpër sprovat e jetës në serialin “Guri i dëshirave”.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights