Dy artistët e njohur kosovarë Donna Dafi dhe Majk publikojnë klipin e ri “My Baby Go”

Për festat e fundvitit, këngëtarja Donna Dafi, e cila jeton dhe vepron në Gjermani, dhe reperi Majk sot kanë publikuar klipin e ri, “My Baby Go”.

Kënga këndohet në dy gjuhë, shqip dhe anglisht ndërsa klipi është i realizuar në Prishtinë dhe New York.

Rrëfimi i tekstit mbështetet në jetën e një çifti, që ka rënë në dashuri si në përralla. Ky çift një ditë merr guximin dhe përmes një loje e vë dashurinë e tyre në sprovë; i vendosin letrat e tyre në tryezë, duke shprehur se nëse tjetri mund të gjejë dikë më të mirë, ata janë të lirë të shkojnë. Megjithatë, ka një deklaratë të sigurt se ata dyshojnë se dikush mund të përputhet me dashurinë që kanë.

Përveç koncerteve, ky është klipi i parë i Donna Dafit, që ka realizuar me një këngëtar nga Kosova, siç është Majk.

Klipi “My Baby Go”, përveç në youtube, është publikuar në të gjitha platformat kryesore të transmetimit në mbarë botën.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights