“Cilit Zot?”, “… ata që nuk besojnë në Allah”, Adelina Ismajli zhytet në repikë të zjarrtë fetare me komentuesin

Këngëtarja e mirënjohur, Adelina Ismaili, së fundmi ka bërë një postim në Facebook, i cila ka marrë vëmendjen e ndjekësve të saj, duke ngjallur kështu debat të madh.

Adelina ka publikuar një fotografi të një skulpture të Mbretëreshës Teutë, e cila paraqitet e tëra e zhveshur.

Në këtë postim, këngëtarja ka pyetur ndjekësit e saj: “Të dashur miq. Në shumë religjione, femra është e veshur/mbuluar. Si ma komentoni këtë përmendore të Mbretëreshës sonë Teutë?”.

Padyshim, ky postim ngjalli një mori komentesh mes ndjekësve të saj dhe vetë Adelinës.

Njëri ka komentuesit e pyeti Adelinën “Pse nuk i kthehesh Zotit me pendim?!”

“Cilit Zot dhe për çka me u pendu?”, Ata që besojnë në Zot tjetër a janë gabim?. “Tregom saktësisht ku thot Zoti mu vesh“, e pyeti Adelina.

“Nuk ka Zot tjetër të vërtetë që meriton adhurimin bindjen përveç Allahut.“, ia ktheu komentuesi-këngëtarës.

“A ti vrasim pra të gjithë tjerët që nuk besojnë në Allah?“, u përgjigj Adelina.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights