Adelina Ismaili: Lejoni armëmbajtje për femrat e rrezikuara, vini re se asnjë klerik fetar nuk…

Në një periudhë të zymtë për Kosovën, ku dy raste të rënda të vrasjes së grave kanë shkaktuar tronditje sociale, këngëtarja shqiptare me renome, Adelina Ismaili, ka bërë një reagim të fortë në rrjetet sociale, duke bërë thirrje për lejimin e armëmbajtjes për femrat në rrezik.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Adelina shprehet qartë: “Lejoni armëmbajtje për femrat e rrezikuara! Femra, mbroni veten dhe jetën! Mbronit me jetë vajzat, motrat, nënat e juaja! Merruni me komentet që bëjnë thirrje për vrasje në internet! Vini re që asnjë klerik fetar nuk ka dënuar vrasjen e femrave në Kosovë! Boll më”.

Ky reagim i saj është refleksion i një shqetësimi të thellë që prek të gjithë shoqërinë kosovare. Komenti i Ismailit vjen pas dy ngjarjeve tragjike që kanë prekur thellësisht komunitetin kosovar.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights