Parim Olluri për Albin Kurtin: I humbi tri palë zgjedhje të fundit – ato lokale, në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Gazetari Parim Olluri e ka komentuar rezultatin e zgjedhjeve të sotme në Maqedoninë e Veriut.

Ai ka gozhduar kryeministrin Albin Kurti – i cili në zgjedhjet e sotme e mbështeti koalicionin VLEN, koalicion i cili i humbi zgjedhjet.

E Olluri ia ka kujtuar Kurtit se i ka humbur tri palë zgjedhje të fundit, zgjedhjet lokale, ato në Shqipëri dhe këto të fundit në Maqedoninë e Veriut.

“I humbi zgjedhjet lokale ne Kosove. I humbi me Boiken Abazin ne Shqiperi. I humbi sot zgjedhjet me Qokun ne Maqedonine e Veriut. Hetrik humbjesh. Ka harru Kurti se çfare ndjenje eshte fitorja e zgjedhjeve”, ka shkruar Olluri.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights