23 C
Pristina
E mërkurë, 19 Qershor, 2024

Kërkohet ndihma e qytetarëve për të siguruar një mbrojtje të mirëfilltë për Hashim Thaçin

Fondacioni “Përkrahje për Mbrojtjen Juridike të Hashim Thaçit” ka kërkuar ndihmën e qytetarëve për mbrojtjen e duhur për ish-presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, i cili prej vitesh gjendet në paraburgim.

Në njoftimin e fondacione e thuhet se mbështetja financiare është e nevojshme për një mbrojtje të mirëfilltë juridike.

“Në betejën për të vërtetën dhe drejtësinë në Hagë, Hashim Thaçit i duhet përkrahja juaj! Ndihmoni edhe ju për t’i siguruar mbështetje financiare që i mundëson mbrojtje të mirëfilltë juridike”, thuhet në njoftim.

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights