Blendi është diagnostikuar me një sëmundje të rëndë, ka nevojë urgjente për ndihmën tuaj

I riu Blend Nurqaj ësht diagnostifikuar me sëmundjen e veshkave. Në Kosovë nuk është e mundur transplanti i veshkës për këtë arsye i duhet trajtim jashtë vendit në Berlin – Gjermani. Fatmirësisht dhuruesja është Nëna e Blendit.

Shuma e kërkuar për transplant është 139300 euro e pa përballueshme për familjen, andaj kërkojnë ndihmën tuaj.

EMRI DHE MBIEMRI:BLENDI NURQAJ
Nr. i xhirollogaris: 2015000195258027 TEB BANKA
iBan: XK05 20-15-0001952580-27
NR KONTAKTUS I PRINDIT
+38349633667

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights