Model Slovenia pranon çmimin “Tatimpaguesi i vitit 2023”

Kompania ndërtuese që operon tash e sa vite me sukses të plotë në territorin e Kosovës, Model Slovenia, sërish sivjet është shpallur “Tatimpaguesi i vitit” nga Oda Ekonomike e Kosovës.

Këtë mirënjohje përfaqësuesit e kompanisë e kanë marrë nga kryetari i OEK-ut, Lulzim Rafuna.

Model Slovenia me këtë rast ka falënderuar të gjithë të punësuarit, bashkëpunëtorët dhe klientët besnikë.

“Faleminderit Oda Ekonomike e Kosovës për çmimin: Tatimpaguesi i Vitit 2023! Edhe sivjet jemi Tatimpagues të vitit, një falënderim i veçantë për të gjithë stafin e Model Slovenia, punëtorët, bashkëpunëtorët dhe blerësit tanë besnik nga i gjithë rajoni të cilët kanë besuar tek ne për gjithë këto vite”, thuhet në njoftimin e kompanisë në faqen e saj zyrtare në facebook.

Kujtojmë se Model Slovenia, merr çmimin për të katërtën herë si “Tatimpaguesi i vitit” nga Oda Ekonomike e Kosovës. /atvlive.tv

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights