‘Apetit Group’ i quan të pavërteta raportimet për prejardhjen e mishit

Kompania “Apetit Group” ka reaguar lidhur me disa raportime në media për prejardhjen e mishit. Nga kjo kompani i kanë quajtur të pavërteta, duke thënë se ata e rrisin, presin dhe e shesin vetë mishin e viçit.

Lidhur me këto raportime nga emisioni ‘Stop’ në Shqipëri, nga kjo kompani kanë thënë se përmes asaj storie kanë synuar që të ndalojnë depërtimin e tyre në shtetin fqinj.

Ata thonë se mohojnë çdo pretendim për sjellje të pahijshme ose keqpërdorim në operacione.

“Apetit Group” thonë se mbeten të përkushtuar ndaj transparencës, integritetit dhe ofrimit të produkteve të cilësisë më të lartë për klientët.

Reagimi i plotë:

PUBLIKIMET E FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verified by MonsterInsights