Tech

Vazhdojnë problemet me Facebook-un, bie nga sistemi

Facebook-u sërish ka rënë nga sistemi përbrenda një periudhë shumë të shkurtër.

Siç raportojnë mediet e huaja, përdoruesit nuk kanë mundur të hyjnë në rrjetin social dhe po përcjellen me mesazhet “error”, në disa shtete.

Qindra probleme janë raportuar në faqen për detektimin e problemeve të ‘Facebook’-ut, Downdetector.

Ende nuk dihet shkaku i problemit.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?