Tech

Kjo pjesë e veturës mund të ua shpëtojë jetën në rast aksidenti

Shumë njerëz nuk e kanë ditur që mbështetësja e kokës së veturës mund të u shpëtojë jetën, në rast aksidenti. Nëse jeni fundosur me veturë në ujë ose ju ka mbyllur vetura në aksident, atëherë me anë të mbështetëses ju mund ta thyeni xhamin e saj, shkruan Gazeta Metro.

Në shumë aksidente që ndodhin kur vetura fundosen në ujë, mbyllen dyert nga presioni dhe nuk mund të hapen fare.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?