Tech

Gjermania publikon “aplikacionin korona”

Qeveria gjermane njoftoi sot “aplikacionin e kurorës”, i cili duhet të ndihmojë në zbulimin e shpejtë të zinxhirit të infeksionit.

Siç u njoftua, qytetarët mund të shkarkojnë aplikacionin nga programi për shkarkimin e aplikacioneve “Apple Store” dhe “Google Play Store”.