archiveZRRE

Lajme

​Prej sot shtrenjtohet energjia elektrike

Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) ka miratuar në mbledhjen e fundit tarifat e reja të energjisë elektrike, që do të jenë më të shtrenjta për 15.4 për qind. Këto tarifa hyjnë në fuqi sot (e shtunë) dhe do të jenë të vlefshme deri më 31 mars të...
Lajme

Shtrenjtohet për 15,4 për qind energjia elektrike

Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), në mbledhjen e mbajtur sot, ka marrë vendim që energjia elektrike të shtrenjtohet për 15,4 për qind në Kosovë, transmeton Anadolu. Siç njofton ZRRE-ja, tarifat e reja me shtrenjtim do të hyjnë në fuqi nga 1 prilli 2023. Kryesuesi i Bordit të...
Lajme

KEDS merr goditjen më të madhe deri më tani për reduktimet e mëdha që po ndodhin këto ditë

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE), i ka tërhequr vërejtjen Operatorit për furnizimi me energji (KESCO) dhe atij për distribuim të energjisë (KEDS) për ndërprerjen e menjëhershme të reduktimeve dhe mos aplikim të ndërprerjeve të planifikuara të energjisë elektrike në emër të mirëmbajtjes gjatë sezonit të dimrit, me përjashtim të...