archiveZjarri

Lajme

Zjarr i madh në Fushë Kosovë

Një zjarr i madh ka përfshirë një pjesë të qytetit të Fushë Kosovës, saktësisht në afërsi të lagjes ‘Akarada’ në afërsi të hekurudhave. Sipas informacioneve të dhëna nga lexuesit e Gazetës Express thuhet se zjarri vazhdimisht po rritet, ndërsa zjarrfikësit ende nuk janë parë në vendin e ngjarjes për ta...
Lajme

Keni kujdes në rrugën Prishtinë – Gjilan, kjo gjë mund t’ju ndodh

Drejtuesit e automjeteve në rrugën Prishtinë - Gjilan, sot kanë hasur në vështirësi për shkak të zjarrit dhe tymit të madh që kishte mbuluar këtë rrugë, njofton Korrespodenti. Zjarret ishin të ndezura skaj kësaj rruge, gjë që e bënte të pamundur që drejtuesit e automjeteve të shohin rrugën gjatë ngasjes...
1 2
Page 2 of 2