archiveZ Mobile

Lajme

Festë në Vala: Kryeshefi konfirmon shkëputjen e kontratës me Z-Mobile

Drejtori i Telekomit, Bedri Istrefi në një konferencë për media ka konfirmuar se kanë shkëputur kontratën me Z Mobile, pas dështimit të negociatave gjashtë mujore me këtë operator. “Bordi i ndërmarrjes ka marrë vendim që të autorizohet kryeshefi në bashkëpunim të plote me ekspertët ligjor dhe financiar në harmoni të...
Lajme

Telekomi shkëput kontratën me ‘Z Mobile’

Gjatë protestës së punëtorëve të Telekomit, është bërë njoftimi se Bori i Telekomit ka marrë vendim për shkëputje të kontratës me Z- Mobile. Gjatë protestës, kryetari i sindikatës se PTK-së Lahmi Balaj, bashkë me kryeshefin ekzekutiv të Bordit Bedri Istrefi kanë njoftuar se është marrë vendimi për shkëputjen e kontratës...
Lajme

Çfarë tha Blerim Devolli për takimin në jaht me Shpend Ahmetin?

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Bekim Haxhiu në raportimin para Komisionit Hetimor për Telkomin, ka pyetur drejtuesih e korporatës “Z-Mobile” Blerim Devolli, për lidhjet me politikanët e vendit.Haxhiu, ka pyetur Devollin se a ka ndikuar në ndonjë marrëveshje i pari i kryeqytetit Shpend Ahmeti, në një...