archiveWuhan

Lajme

Vjen një lajm i keq nga Wuhani lidhur me koronavirusin

Rreth 87% e rasteve me koronavirus në Wuhan të Kinës midis janarit dhe marsit mund të mos jenë bërë publike, sipas një studimi të botuar në revistën shkencore britanike ”Nature”. Studimi, i autorizuar nga një grup ekspertësh kinezë zbuloi se 53-87% të rasteve me Covid-19 para 8 marsit kishin paqartësi....
Lajme

Përfundon bllokada në Wuhan

Autoritetet në Kinë, kanë hequr bllokadën të vendosur dy muaj më parë në qytetin kinez ku shpërtheu Covid-19, Wuhan. Ky është një lajm i mirë që tregon se vendi po shkon drejt fundit të krizës shëndetësore. Që nga data 23 shkurt, banorët e qytetit me 11 milion banorë në Kinën...