archiveWhatsApp

Tech

Tani mund të përdorni Whatsapp pa qenë të lidhur me internet!

Whatsapp ka menduar të sjellë dy risi: E para është një sistem që lejon përdorimin e bisedës pa lidhje me internetin dhe falë një versioni për kompjuter të pavarur nga smartphone dhe tjetra, mundësia e përdorimit të së njëjtës llogari në shumë pajisje. Funksionaliteti mund të realizohet brenda vitit dhe...
Tech

Instagram dhe WhatsApp do t’i ndërrojnë emrat, ja si do të quhen

WhatsApp dhe Instagram do të marrin emërtime të reja, si pjesë e një projekti të ri-emërimit të ‘Facebook’. Të dy aplikacionet do të njihen si “WhatsApp nga Facebook” dhe “Instagram nga Facebook”. Masa e ndërmarrë është pjesë e një ndryshimi më të gjerë drejt lidhjes së tre aplikacioneve dhe sjelljes...
Tech

Bie Facebook, mijëra përdorues probleme me rrjetin social

Rrjeti social Facebook ka rënë për mijëra njerëz përreth botës. Mijëra përdorues të nervozuar në SHBA dhe në disa vende të Evropës, duke përfshirë vendin tonë, thuhet se janë prekur nga ky problem. Sipas “Down Detector”, një vegël online që tregon për rënien e uebfaqeve të ndryshme nga sistemi, ankesat...
Tech

Kujdes nga ky mesazh në WhatsApp, mos hapni nëse ju vjen

Një mesazh në Whatsapp që paralajmëron përdoruesit për një kërcënim që do të pllakosë telefonin e tyre, po kalon “dorë më dorë”. Por, rezulton se vetë mesazhi është një mashtrim. Autoritetet po i paralajmërojnë përdoruesit të injorojnë një mesazh që i njofton ata për një video të "martinelit" që thuhet...
Tech

Whatsapp vjen me një ndryshim që nuk do ta pëlqeni

Whatsapp është një prej aplikacioneve më popullorë në të gjithë botën. Kompania duket se po përgatit një përditësim të ri për këtë aplikacion, që mesa duket përdoruesit nuk kanë për ta pëlqyer. Ka të bëjë me mesazhet, dhe sipas informacioneve më të reja nga faqet teknologjike, përdoruesit do ta kenë...