archiveVizat

Lajme

Viola Von Cramon: Vizat do të hiqeshin me qeverinë Kurti

Diplomatja gjermane Viola Von Cramon ka treguar se brenda LDK-së ka forca të arsyeshme dhe mençura. Ka përmendur kryetaren e Kuvendit, Vjosa Osmani, por e cila sipas saj, është mënjanuar gjatë javëve të fundit. “Dhe kjo nuk do të duhej të ndodhte, për shkak se shumë të rinj, brezi i...
1 2 3 4 15
Page 2 of 15