archivevideo

Fun

E pabesueshme çfarë bën gruaja kur burri shkon në punë

Video që do të shihni më poshtë është me të vërtetë epike. A e dini se çfarë bën një grua kur burri i saj shkon në punë, sigurisht që jo? Për të marrë një përgjigje të saktë bëni mirë të shihni me vëmendje këtë video. https://dai.ly/x5eig6j...
Fun

Nipi ia vendos kamerën gjyshes, shikoni çfarë bën ajo teksa fle

Një video është publikuar në Facebook, që tregon kujdesin që gjyshet e kanë për nipërit e tyre, pavarësisht moshës që kanë. Ai i vendosi asaj një kamerë të fshehtë përderisa ishte duke fjetur dhe kapi diçka interesante. Videoja e kapur tregon se sado që të jetë rritur nipi, gjyshes përsëri...