archiveVeshkat

Shëndeti

Çka ndodh me veshkat nëse mbani urinën gjatë

Jeni në gjysmë të filmit dhe u penduat për atë pijen XL që e pitë me një frymë? Nuk doni të çoheni nga tavolina pa e mbyllur raportin, apo thjesht përtoni të shkoni në tualet.. sa herë ju ka ndodhur të mos shkoni në tualet për të kryer nevojat personale...