archiveVërshime

Lajme

Nga sot paralajmërohen përsëri vërshime në Kosovë

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës (IHMK) njofton se nga sot e deri më 12 shkurt mund të ketë sërish vërshime si pasojë e reshjeve të shiut dhe shkrirjes së borës. Si pasojë e reshjeve të shiut dhe shkrirjes së borës në viset malore të pellgut të Drinit të Bardhë, në disa...
Lajme

Vërshimet në Gjilan, qytetari gjen një peshk të madh në oborr

Pas reshjeve të shumta të shiut, gjatë ditës së djeshme, shumë zona të Kosovës janë përfshirë nga vërshimet, duke vështirësuar qarkullimin nëpër disa rrugë e në disa pjesë uji ka depërtuar nëpër shtëpi dhe bodrume të banesave. Një ngjarje interesante i ka ndodhur një qytetari nga Livoqi i Gjilanit i...
Lajme

Rëndohet situata nga përmbytjet, kërkohet ndihma e ushtrisë

Reshjet e shumta kanë rënduar situatën edhe në Shkodër pasi gjatë natës ka patur rritje të nivelit të ujit në shkarkimet për shkak të reshjeve në lumin Drin e Bunë. Hidrometri në Lumin Buna tregon rritjen e nivelit në 5.80cm. Ndërkohë rruga e Obotit është e pakalueshme për shkak të...
1 2
Page 1 of 2