archiveVera

Lajme

Arsyet pse duhet ndërruar gomat e verës në ato të dimrit

Ka shumë arsye pse gomat duhet të ndërrohen me kohë. Jo vetëm që ato janë shumë më efikase në mot të ftohtë, por gjithashtu shpëtojnë jetë. Është e detyruar me ligj Nga 15 Nentori deri me 15 Mars, çdo qytetar obligohet me ligj të pajisen me goma dhe pajisje tjera...