archiveValon Syla

ShowBiz

Gold AG paralajmëron “Shqiptar 3”?

Gold Ag ka komentuar deklaratën e gazetarit Valon Syla. Kanosjen ndaj gazetarit Valon Syla për shkak të deklaratave të tij për diasporën u komentuan pothuajse nga të gjithë. Kishte prej atyre të cilët i dhanë përkrahje dhe e dënuan aktin e shprehur ndaj gazetarit por kishte edhe prej atyre që...
1 2 3 4 5 6 8
Page 4 of 8