archiveValdrin Lluka

Lajme

“Privatizimi i Telekomit është rruga e duhur”

Ministri në detyrë i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ka thënë se privatizimi i Telekomit të Kosovës do të sjellë vetëm benefite për qytetarët e Kosovës. Ai ka folur të martën në edicionin qendëror të lajmeve . “Ne mendojmë që Privatizimi është rruga e duhur, është praktikë ndërkombëtare e botës së...
Lajme

Zvicra i jep 8 milionë euro Kosovës për këtë sektor

Ministria e Zhvillimit Ekonomik sot ka nënshkruar memorandumin e mirëkuptimit me qeverinë zvicerane për bashkëfinancim dhe mbikëqyrje financiare të programit mbështetës për ujësjellës dhe kanalizime në zonat rurale. Ministri Valdrin Lluka dhe Alan Brown udhëheqës i programit të ekipit Dorsch (Dorch International Consultants), nënshkruan këtë memorandum mirëkuptimi i cili ndër...
Lajme

Ministri që shpenzoi më së paku: Kjo tregon që jam gjakovar i vërtetë!

Para disa ditësh, Instituti GAP ka publikuar raportin me shpenzimet e zyrës së kryeministrit dhe 12 ministrive gjatë vitit 2017. Sipas të dhënave të siguruara nga GAP, ministri që ka shpenzuar më së paku gjatë periudhës janar-shtator 2017, del të jetë Valdrin Lluka i Zhvillimit Ekonomik, shkruan Indeksonline. Me këto...
Lajme

Ministrat me aktakuzë fshihen pas zbrazëtive ligjore

Gjashtë nga 22 ministrat e Qeverisë së Kosovës janë me aktakuza nga organet e drejtësisë, nën dyshime të ndryshme si, keqpërdorim i detyrës, posedim i armëve dhe punësime të paligjshme. Ka më gjatë se një vit që kur presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, kishte iniciuar miratimin e një kodi, me...