archiveUran Ismaili

Lajme

QKUK-ja bëhet me rrugë të reja

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, bashkë me ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili, dhe drejtorin e QKUK-së, Basri Sejdiu, të hënën inauguroi rrugët e Qendrës Klinike Universitare. Ky investim i MI-së është realizuar me qëllim që infrastruktura rrugore e këtij institucioni të rëndësishëm për qytetarët e Kosovës, të ketë parametra dhe...
Lajme

Ismaili: Do të jemi pranë nënave dhe fëmijëve edhe përmes vizitave në shtëpi

Në Gjilan është mbajtur takimi i rregullt i infermiereve të cilat realizojnë vizitat në shtëpi për nëna dhe fëmijë. Qëllimi i këtij takimi ishte shkëmbimi i përvojave dhe praktikave infermierike gjatë vizitave në shtëpi si dhe monitorimi i rezultateve të arritura gjatë periudhës janar-shtator 2018. Në këtë takim pjesëmarrës ishte...
1 4 5 6
Page 6 of 6