archiveUFO

Interesante

UFO-t midis komploteve dhe vizioneve mistike

Nga Luca Gallesi Sado e çuditshme që mund të duket, tema mbi objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO,dhe jeta e mundshme jashtëtokësore, ka magjepsur jo vetëm filozofët dhe ushtarakët, por edhe teoricienët e konspiracionit, udhëheqësit politikë dhe autoritetet fetare. Ndoshta shumëkush mund të ketë dëgjuar mbi teorinë e çuditshme të përhapur...
Shkencë

A janë krijuar njerëzit nga UFO-t? Teoria që po përplas ekspertët

Po sikur Toka të ketë qenë një laborator i madh, dhe qeniet njerëzore produkti përfundimtar i eksperimenteve evolucionare, të promovuara nga inteligjenca jashtëtokësore të avancuara teknologjikisht? Kjo është ajo që disa njerëz kanë hipotetizuar duke filluar që nga fundi i viteve 1950, bazuar në analizat jo–konvencionale të miteve dhe legjendave...
Interesante

“Ufo-ja traktor” ngrihet mbi aeroport, tmerrohen njerëzit!

Një objekt i çuditshëm në qiell, i përshkruar si “Ufo në formë traktori” ka tmerruar njerëzit në një aeroport të Kinës. Objekti masiv është i dukshëm dhe tepër i shndritshëm, diçka që nuk mund të identifikohej me asgjë tokësore, por i ngjante më shumë një pamjeje të shkëputur prej një...
Interesante

Google Earth “zbulon” “bazën aliene”: Është në Arktik, ka formë të çuditshme!

Google Earth ka pikasur një ndërtesa të çuditshme në Arktik, një bazë me zgjatime të rregullta që dalin prej strukturës qendrore. Përdorues të rrjeteve sociale thonë se ajo duket si “njësi karikimi”. “Më kujton Ufo-t Tic-Tac që ka parë marina amerikane”, shkruan një prej tyre. “Kanë të njëjtën formë këto...
Lajme

Pentagoni zyrtarisht publikon videot e UFO’së

Pentagon-i zyrtarisht ka publikuar tri video të shkurta që paraqesin një “fenomen të paindetifikuar ajror”, që më parë ishin publikuar nga një kompani private. Klipet paraqesin objekte fluturuese që nuk janë identifikuar, duke lëvizur me shpejtësi, që janë filmuar nga një kamerë infrared. Në dy nga klipet mund të dëgjohen...
Shkencë

Shkencëtarët flasin hapur: Ja në cilin planet jetojnë UFO’t

Jeta mund të jetë duke lulëzuar në një numër botësh oqeanike në sistemin tonë diellor. Në këtë përfundim kanë dalë kërkuesit që merren me “gjuetinë” e jetës aliene në univers. Bota oqeanike quhen të gjithë ato planetë ose hëna siç është Europa, sateliti i Jupiterit të cilët janë të mbuluara...
1 2
Page 1 of 2