archiveUdhëtimi në kohë

Interesante

Udhëtimi në kohë: Nga mitologjia e lashtë, tek shkenca moderne

Udhëtimi në kohë dhe “makinat e udhëtimit në kohë”, kanë qenë prej dekadash një temë e fantashkencës dhe e shumë filmave. Në fakt, duket se mundësia për të udhëtuar në kohë, qoftë në të ardhmen apo në të kaluarën, e ka ngacmuar për shekuj me radhë imagjinatën e njerëzimit. Ndërsa...