archiveTony Blair

Lajme

Blair i drejtohet Kosovës me një videomesazh

Ish-kryeministri i Britanisë Madhe, Tony Blair, në një mesazh drejtuar popullit të Kosovës me rastin e 20 vjetorit të lirisë, ka lënë të kuptohet se mund të përfshihet personalisht në procesin dhe dialogun për paqe me Serbinë. Ish-kryeministri britanik, Tony Blari, me rastin e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes...