archiveThe Guardian

Op/Ed

Rezultati i referendumit në Maqedoni, tjetër fitore e Rusisë

Simon Tisdall, The Guardian Mungesa e pjesëmarrjes së votuesve maqedonas në referendumin për ndryshimin e emrit të vendit duket si çështje lokale e rajonit, në pamje të parë. Por rezultati do të shihet si një fitore e Putinit, një hap pas për BE-në dhe NATO-n, dhe një tjetër shembull shqetësues...