archiveTest psikologjik

Interesante

A mund t’i gjeni 6 gabimet në këtë foto?

Ndonjëherë ne shikojmë një imazh dhe diçka menjëherë na tërheq vëmendjen sepse nuk është aty ku duhet të jetë. Pastaj, ndodhë që ne mendojmë se diçka nuk është në rregull, por nuk e kuptojmë saktësisht se çfarë është dhe kështu duhet ta shohim nga afër. Pastaj, ne vërejmë detaje që...
Interesante

Vetëm një në 1 mijë persona mund ta zgjidhë këtë problem matematikor

Testimet matematikore kanë një tendencë të jenë më të komplikuara sesa ato me "puzzle". Ju duhet të mbani në mend aritmetikën që nga fëmijëria, që t’i zgjidhni këto probleme, transmeton lajmi. Ekuacionet matematikore më poshtë do të kërkojnë kreativitet. Ekzistojnë dy përgjigje të sakta në këtë problem. Sipas një studimi...
Interesante

Kush e theu vazon?

E gjitha që duhet të bëni është të përgjigjeni në këtë pyetje: Kush e theu vazon? Së pari duhet të kuptoni që nuk ka përgjigje të duhur. Ju thjesht duhet të zgjedhni njërin nga fëmijët dhe kështu do të kuptoni shumë për personalitetin. Nëse keni zgjedhur opsionin A: Fëmiu A...
Interesante

A mund ta dini se cili filxhan mbushet i pari me kafe?

Një labirint i publikuar së fundmi në internet dhe që po qarkullon në masë të madhe nëpër rrjetin social Tëitter, ka habitur të gjithë ata që kanë pasur rastin ta shohin dhe që nuk po arrijnë të gjejnë përgjigje. Në të shfaqen katër filxhanë të kafesë, derisa mbi ta është...
Interesante

Pretendon se je inteligjent? Atëherë provo këtë test

Testet e inteligjencës (IQ) janë të njohur sepse ofrojnë një formulë e cila ju mundëson ta krahasoni inteligjencën tuaj me të tjerëve. Testi CRT (Testi i Reflektimit Kognitiv) njihet si testi më i shkurtë në botë i inteligjencës sepse përbëhet nga vetëm tri pyetje, transmeton TG. Ky test i referohet...
1 2
Page 1 of 2