archiveTaksa për produktet e Serbisë dhe Bosnjës

Lajme

Shala: Taksa ndaj Serbisë do të vazhdojë të aplikohet

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë si dhe Këshilli për Mbrojtjen e Konsumatorit organizuan tryezë lidhur mbrojtjën e konsumatorëve nga produktet jo cilësore, ku u tha se ligji për mbrojtjen e konsumatorit është i mirë por u kërkua të rritet numri i inspektorëve. Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka...
Lajme

BE dhe Kosova nesër bisedojnë për dy çështje shumë të rëndësishme

Zyrtarët e BE dhe Kosovës do të mbajnë nesër mbledhjen e tretë të Këshillit të Stabilizim-Asociimit në Bruksel Kjo do të jetë një mundësi për të vlerësuar gjendjen aktuale të marrëdhënieve midis BE'së dhe Kosovës, tha Këshilli i Stabilizim-Ascociimit. “Në kuadrin e Procesit të Stabilizim-Asociimit, pjesëmarrësit do të marrin në...
Lajme

Këto janë dy kërkesat e Bashkimit Evropian për Kosovën

Bashkimi Evropian ende nuk ka caktuar ndonjë datë për takimin e radhës së liderëve të Kosovës dhe të Serbisë, por para se të ndodhë një takim i tillë kërkon heqjen e taksës prej 100 për qind ndaj produkteve serbe. Takimi i fundit i zhvilluar në Bruksel mes presidentit Hashim Thaçi...
1 12 13 14
Page 14 of 14