archiveTaksa për produktet e Serbisë dhe Bosnjës

Lajme

Këto janë dy kërkesat e Bashkimit Evropian për Kosovën

Bashkimi Evropian ende nuk ka caktuar ndonjë datë për takimin e radhës së liderëve të Kosovës dhe të Serbisë, por para se të ndodhë një takim i tillë kërkon heqjen e taksës prej 100 për qind ndaj produkteve serbe. Takimi i fundit i zhvilluar në Bruksel mes presidentit Hashim Thaçi...
1 9 10 11
Page 11 of 11